Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Conclau entre totes les parts per a planificar un VCF de Champions

Per Blanquinegres · 08 Juny, 2015

Arranca la temporada 15-16 amb per a donar forma a la plantilla. Amadeo Salvo, Nuno Espírito Santo i el seu segon, Ruiz SilvaFrancisco Joaquin Pérez Rufete i el seu equip de treball, Ayala i Salvans, així com el cap del departament de comunicació del club, Damià Vidagany, ja s’han assegut, tots a la mateixa taula, per tal de posar en marxa la planificació esportiva de la qual ha de ser la 1a temporada ‘Champions’ del projecte Lim.

Esta reunió amb totes les bandes implicades, Directiva, cos tècnic i Direcció Esportiva, ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva blanquinegra a Paterna. Allí, poc després de les 10 del matí començava el conclave. Un conclave que ha arribat a la seua fi vora les 17:30 de la vesprada. Una reunió ja esperada, com dèiem que ha tingut un xicotet recés per a dinar, però que ha continuat després un parell d’hores més. Al ‘xalet’ de la Ciutat Esportiva del VCF, Amadeo Salvo, al capdavant de la taula com President executiu, ha pogut comprovar que el clima existent és de cordialitat total, bo per al VCF, s’han posat noms propis damunt de la taula, posicions especifiques clares a reforçar i ja s’han emplaçat per a pròximes cites al llarg de la setmana on podrien entrar nous participants com la Presidenta del Club Lay Hoon.

D’esta manera s’està produint el primer pas pel qual poder començar a parlar de possibles fitxatges, les renovacions pendents i de possibles eixides. La idea no és altra que arribar a un consens comú, assignar-se tasques i competències, analitzar el camí a seguir al mercat d’estiu i estudiar el marge de maniobra del Club tenint en compte el pressupost i el Fair Play Financer al qual ha d’agafar-se l’entitat blanquinegra i veure les possibles solucions.