La millor informació del ValènciaCF en valencià

La situació de Maxi va frenar l’eixida d’un altre jugador del València
,

La situació de Maxi va frenar l’eixida d’un altre jugador del València

COMPARTIR

El mercat de fitxatges és un efecte dominó constant. Els clubs primer busquen vendre per a aconseguir diners i després sondegen el mercat per a incorporar jugadors. En esta situació està el València CF. El club de la Capital del Túria necessita vendre futbolistes per a poder incorporar els reforços que demana Gennaro Gattuso. 

L’activació de l’eixida de Maxi

Ahir, es va activar l’operació eixida de Maxi Gómez, el davanter uruguaià vol eixir del València i està obert a escoltar ofertes per a poder provar sort en un altre club. Per la seua part, el València també està interessat en l’eixida de Maxi, perquè és un futbolista que ocupa un gran espai en el Fair Play Financer. 

De fet, esta activació de la marxa de Maxi va provocar que es parara una altra eixida. Segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, el club va frenar la marxa d’un altre jugador extracomunitari, perquè van augmentar les opcions de l’eixida de Maxi. 

El València vol tancar l’arribada d’Arthur 

Ara mateix, el València té tres futbolistes extracomunitaris: Maxi Gómez, Marcos André i Samuel Lino. L’últim d’ells ha sigut una incorporació d’este estiu. Per tant, no se n’anirà del València. Per tant, tot fa indicar que la marxa que es va frenar ahir era la de l’altre davanter de la plantilla. 

El València necessita vendre un futbolista extracomunitari. El club de la Capital del Túria està tractant de tancar la incorporació d’Arthur Melo. No obstant això, com ja té els tres jugadors extracomunitaris, necessita donar eixida a un abans per a poder firmar a Arthur. 

Per la seua part, Arthur Melo té clar que vol jugar en el València. El migcampista brasiler vol anar al Mundial i considera que baix les directrius de Gattuso pot jugar a un gran nivell i entrar en la convocatòria definitiva per a Catar.