Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La situació de Lato si ix Jesús Vázquez al Getafe

Per Alejandro Fernandez · 28 Desembre, 2022

El València té un problema en el lateral esquerre ja que compta amb tres jugadors per a una mateixa posició. És clar que el capità del club, José Luís Gayà, té la titularitat de la posició, però queda un espai per a Toni Lato o Jesús Vázquez. Els dos jugadors tenen un bon futur per davant, i tots dos compten ja amb ofertes interessants, tant a nivell nacional com a nivell internacional per a eixir en aquest mateix mercat d’hivern.

L’elegit per Gennaro Gattuso per a acompanyar en la posició de lateral esquerre a Gayà, és el jugador de La Pobla, Toni Lato. El jugador és un dels preferits de tota la plantilla per a l’entrenador, i fins i tot el posa a jugar en el centre del camp, demarcació que no se li dona malament, perquè Gattuso vol sobre la gespa jugadors que donen tot.

Lato té ofertes de clubs per a eixir de manera immediata del club valencianista, i la proposta de renovació del València no entraria en els plans del jugador de La Pobla, ja que seria una oferta a la baixa en conseqüència de la situació econòmica del club. El jugador té contracte fins a juny i el València no té pressa per resoldre el seu futur, però ha de triar entre una de les opcions ja que Jesús Vázquez o Toni Lato, volen eixir a la búsqueda de minuts en cas de no poder tindre-los al València.

Fins que el València no resolga qui vol per a la posició de lateral esquerre per a acompanyar a Gayà, el propi club no pot acceptar cap de les ofertes que han portat per Lato i Vázquez. La decisió és de l’entitat, i els jugadors volen saber la decisió en aquest mateix mercat, per a prendre una decisió i determinar el seu futur. Mentrestant, Jesús Vázquez espera per l’oferta del Getafe i Toni Lato espera les de Olimpiakos, Ajax i Bolonya.Hola