Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

La següent operació que prepara el València C.F després de la compra de Cenk

Per Blanquinegres · 09 Juny, 2023

El València C.F es troba treballant en un estiu on tindrem una gran quantitat de moviments. Sí es feren realitat els desitjos de Baraja, hi hauria una reestructuració gegant de la plantilla amb un nombre gran d’eixides, encara que les limitacions econòmiques són grans i la mala situació a nivell esportiu ha provocat que el valor de mercat de tota la plantilla, a excepció de jugadors com Kluivert, Javi Guerra o Nico, s’ha reduït dràsticament.

El València ja ha realitzat el primer moviment en executar l’opció de compra de Cenk per cinc milions d’euros. No obstant això, aquest era un moviment previst i planificat si l’equip es mantenia en primera divisió. Però la planificació encara no està ni molt menys realitzada.

I perquè arriben jugadors, primer hauran d’eixir alguns futbolistes de la primera plantilla. En el vestuari existeixen diferents perfils que més enllà de l’opinió que puga tindre l’entrenador de torn, d’igual forma si se senta en la banqueta Baraja o un altre,  ara mateix no encaixen a causa de l’elevat volum de massa salarial que ocupen i la relació inversa amb el seu rendiment futbolístic.

Un d’eixos jugadors és el brasiler Gabriel Paulista. Segons ha informat SER Deportivos València, està previst que siga el pròxim moviment del club de Mestalla. No obstant això, no serà tasca senzilla.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F