Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La resposta del València a l’oferta d’Olympiakos per Lato

Per Alex Alfaro · 15 Gener, 2023

Olympiakos ja s’ha posat en contacte amb el València per a demanar de manera formal el fitxatge de Lato en este mateix mercat d’hivern, tal com ha informat el diario Superdeporte. Lato vol eixir del València ja que les dos ofertes de renovació presentades al València li indiquen de forma molt clara que el seu futur no passa per ser un futbolista important a Mestalla. Davant eixa tessitura, el futbolista i el seu entorn no tenen un altre remei que buscar altres opcions, és a dir, buscar ofertes fora del València.

I les ofertes a Lato no li han escassejat des de fa mesos. Clubs d’Espanya, d’Alemanya i d’Anglaterra han preguntat per les seues condicions, encara que ha sigut l’equip grec qui més fort ha apostat per ell. I més concretament el seu entrenador Míchel ha demostrat que el vol incorporar ja a la plantilla.

Com ja vam comptar la setmana passada, existia un preacord entre Lato i Olympiakos per a jugar en el Georgios Karaiskakis els pròxims quatre anys i mig. No obstant això, faltava l’altra pota de la taula que és el València, perquè fins al pròxim 30 de juny el futbolista continua sent del València.

En este context la resposta del València ha sigut que ara mateix és completament inviable la seua eixida. No obstant això, es tracta d’un context sense fitxatges i tot podria canviar en el cas que arriben els reforços desitjats en el mitjà del camp.

D’altra banda, segons informa Superdeporte, des del partit a Aràbia on Lato va realitzar un gran paper, no hi ha hagut cap moviment per part del València en el sentit de presentar una oferta formal pel jugador.