La millor informació del ValènciaCF en valencià

La renovació de Guillamon està parada
,

La renovació de Guillamon està parada

COMPARTIR

En juny de 2023 Carlos Soler, José Gayà i Hugo Guillamon acaben contracte amb el València CF. Per tant, la pròxima temporada serà l’última dels tres jugadors al club de la Capital del Túria si no arriben a un acord per a ampliar els seus contractes. En un principi, la renovació més fàcil era la d’Hugo Guillamon. El jove migcampista estava convençut i pareixia que tot estava acordat. 

No obstant això, segons ha informat Salva Gomis, ara mateix, la renovació d’Hugo Guillamon està parada. De fet, tot fa indicar que esta situació no canviarà en el curt termini. Per esta raó, haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per a veure què passa amb la renovació de Guillamon i quin és el futur del jove futbolista del València. 

Falta l’ok de Peter Lim

La setmana passada, Deportes COPE València informava que per a fer oficial la renovació d’Hugo Guillamon només feia falta l’ok de Peter Lim, ja que estava tot acordat. No obstant això, continuen passant les setmanes i eixa aprovació del màxim accionista del València encara no hi ha arribat. 

La intenció de Guillamon

Per la seua part, Hugo Guillamon ho té clar, vol seguir en el València i ampliar el seu contracte. El jove migcampista s’ha sentit molt important este any amb José Bordalás. A més d’açò, ha jugat per primera vegada en una nova posició per a ell. Per este motiu, el futbolista vol continuar amb el seu procés d’aprenentatge en el club de la Capital del Túria. No obstant això, ara mateix tot està parat i haurem d’esperar per a conéixer noves notícies sobre la continuïtat d’Hugo Guillamon.