+  PRIMER EQUIP  

La renovació de Feghouli podria estar ja perfilada

Per Blanquinegres · 07 Gener, 2016

Des d’el passat primer dia de gener, Sofiane Feghouli es troba en posició de poder negociar amb qualsevol Club que no siga el VCF de cara al seu futur més pròxim. El contracte de l’algerià finalitza el 30 de juny i encara que la prolongació del mateix s’antullava com a difícil, ahir de vesprada segons apuntaren des d’Algèria, el mitja Le Gazette du Fennec, el Club valencianista estaria, en estos moments, realitzant els últims esforços per tal de fer que el ‘8’ blanquinegre reste en l’entitat de Mestalla.

Citant la font africana, la proposta del VCF arribaria a les pretensions econòmiques del jugador internacional, arribant a l’escalafó salarial dels 3 milions d’euros i amb un contracte que el faria jugador blanquinegre fins el 2021, 5 anys de contracte. Una oferta que deixaria ben clar que Layhoon Chan, vetlant els interessos esportius del Club valencianista, no s’ha donat mai per vençuda de cara a buscar un enteniment entre totes les parts interessades (Club-jugador).

De ser aixina, la decisió està en mans del bo de Sofiane Feghouli, que hauria de demostrar, amb l’acte d’estampar la seua signatura en el nou contracte, la voluntat que sempre a mostrat públicament de romandre al València CF per més anys tot i que el seu contracte esgota esta possibilitat.