Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La remuntada va salvar a Javi Gracia de l’acomiadament

Per Pablo Marquez · 09 Març, 2021

El València va aconseguir remuntar el partit i guanyar per 2-1 al Vila-real en el derbi de la Comunitat Valenciana del passat divendres. No obstant això, s’ha de tenir en compte que eixa victòria va ser clau per a allunyar-se de les posicions de descens a la Lliga SmartBank. De fet, en el minut huitanta-cinc de partit, el València estava perdent el partit i la situació començava a ser molt preocupant.

MERITON S’ESTAVA PLANTEJANT EL FUTUR DE JAVI GRACIA

Amb una posició en la taula tan delicada, Meriton Holdings estava decidit a prendre decisions. Segons ha informat el periodista de la Cadena SER, Fran Guaita, Javi Gracia tenia peu i mig fora del València CF amb el 0-1. Els gols de Carlos Soler i Gonçalo Guedes varen mantenir al seu entrenador en el càrrec.

La figura de l’entrenador navarrés ha sigut qüestionada en diverses ocasions al llarg d’esta temporada, perquè des de Meriton consideren que el València té millor plantilla per a estar en posicions més elevades en la taula de classificació.

JAVI GRACIA VA POSAR EL SEU CÀRREC A DISPOSICIÓ DEL CLUB

Cal recordar que Javi Gracia volia abandonar el València CF quan va acabar el mercat de fitxatges d’estiu, ja que el club no hi havia fitxat a cap futbolista i la plantilla havia quedat prou debilitada. No obstant això, en la prèvia del partit, vàrem poder observar un Javi Gracia molt més energètic a la roda de premsa. De fet, el tècnic navarrés va declarar que tant de bo poguera complir el seu contracte en el València CF.

Eixa remuntada va suposar que la situació de Javi Gracia no empitjorara més. Ara mateix, el València està en la zona tranquil·la de la taula, huit punts per damunt del descens i a set punts de posicions europees.

Tot fa indicar que el club de la Capital del Túria finalitzara la lliga en les posicions en les quals està ara, però des del club no volen confiar-se i no caure en situacions més perilloses. Per este motiu, la situació contractual de Javi Gracia s’hauria complicat molt més amb una derrota davant el Vila-real.