Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  VCF MESTALLA  

La primera prova per als d’Ayestarán serà davant el Mestalla

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2016

Finalment el primer equip del València CF podrà realitzar el primer test de pretemporada davant el VCF Mestalla de Curro Torres. El partit entre el primer equip i el filial blanquinegre servirà per tal de cobrir l’espai deixat per la cancel·lació de l’amistós que hi havia programat per a demà dissabte 16 de juliol a Castelló davant el CD Castelló. A més, amb este encontre Ayestarán podrà palpar de primera mà els resultats obtinguts a les dos primeres setmanes de treball realitzat amb el seu grup.

El partit es disputarà de bon de matí, a les 9:00 h exactament. Tot i que el partit a Castalia anava a servir per a que l’afició de la província de Castelló i València assistira al partit en directe, l’encontre de demà es disputarà a la mateixa Ciutat Esportiva de Paterna, a l’Antonio Puchades a porta tancada.

Cal recordar que amb Pako Ayestarán, durant les últimes setmanes de treball de la passada campanya ja va concertar un partit amistós entre els dos equips principals del Club valencianista el que qual va deixar en molt mal lloc al primer equip, mostrant totes les carències de les que disposava. En aquell partit, els majors es van vore totalment superats per els joves, finalitzant l’encontre amb una clamorosa derrota per un gol a quatre, .

Amb este partit els valencianistes tancaran capítol de les dos primeres setmanes de treball intens i obriran nova experiència per marxar a la que serà la tercera etapa de la ‘VCF on Tour’ amb l’stage de pretemporada a la localitat dels Països Baixos en Venlo. Una localitat en la que de segur es vora incrementar el treball físic dels d’Ayestarán, prou absent a les primeres sessions programades a la Ciutat Esportiva de Paterna i al Parador Nacional del Saler.