+  PRIMER EQUIP  VCF MESTALLA  

El Mestalla goleja 1-4 al primer equip en un partidet d’entrenament

Per Blanquinegres · 18 Maig, 2016

El VCF ha regressat hui al treball després de passar la jornada d’ahir en lliure. La sessió de camp s’ha realitzat evidentment sense els desplaçats a Singapur, per lo que ni Ayestarán com a tècnic, Javi Fuego, ni Ryan, ni Jaume, ni Mina han pogut estar al camp.

Amb la temporada ja finalitzada la sessió ha estat programada amb un partit amistós obert davant el VCF Mestalla de Curro Torres que també apura els dies per marxar de vacances fins l’inici de la pretemporada.

Este partit entre els dos conjunts blanquinegres ha tingut un final ‘sorprenent’. El primer equip ha caigut derrotat per 1 gol a 4 davant el filial valencianista. El gol dels majors ha sigut obra de Dani Parejo de lliure directe mentres que al ‘B’ els autors han sigut Villalba i Aridai per partida triple.

Els assistents eren fidels espectadors del que estava passant sobre el camp situat junt al pàrquing de la Ciutat Esportiva i de les cares de sorpresa del conjunt A de Mestalla que va vores superat tot i els dos conjunt de Curro Torres va presentar tant a la primera i segona meitat.