+  ACTUALITAT  

La premsa anglesa no amaga la nova errada de la UEFA contra el València

Per Pere Alapont · 29 Febrer, 2016

L’Organisme de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA, finalment, ha desestimat la protesta del Club de Mestalla per la greu errada arbitral comesa contra el Juvenil-A en els ja famosos llançaments de penal al partit de la Youth League contra el Chelsea. Eixa entitat no ha fet honor al seu nom, ja que ni ha sabut controlar la situació, ni ha mostrat disciplina i professionalitat, ni una moral neta per a actuar amb honra.

Des de l’entitat, la resposta a la decisió de la UEFA ha sigut lamentar-ho amb un comunicat i animar als jugadors “a seguir motivats i creient en el joc net”, situació que sembla difícil després de l’ocorregut.

A Anglaterra, l’altra part implicada i beneficiada en aquesta situació, han admés des d’un primer moment la injustícia del cas. El conjunt londinenc va ser el primer que no va tindre problema en manifestar a través d’un tuit que el llançament de penal d’Alberto Gil havia sigut gol.

En el dia de hui, les principals capçaleres del país han tornat a donar-li espai a la notícia i a narrar detalladament el que va ocórrer en eixa fatídica vesprada per al màxim organisme regulador del futbol europeu.