Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La postura del València amb el futur de Yunus Musah

Per Alex Alfaro · 10 Desembre, 2022

Yunus Musah és un dels actius que encara li queden a este València. El futbolista té contracte fins al pròxim 2026 i una clàusula de 100 milions d’euros que ara mateix fan que siga el club de Mestalla qui tinga el control de la situació. I el millor de tot és que els plans de l’estatunidenc per als pròxims anys van en la línia del club, almenys de moment.

Musah es troba ja a València i el dilluns es produirà el seu retorn als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Paterna a les ordres de Gattuso. El migcampista s’ha convertit en una peça fonamental i el mundial que ha realitzat amb els Estats Units és una bona prova d’això. Titular en tots els partits i signant actuacions excel·lents com va ser el cas del partit enfront d’Holanda.

No obstant això, hi ha dos realitats que poden alterar els plans de les parts. Una d’elles és la necessitat de vendre del València. És una cosa que amb les vendes de Soler i de Guedes no s’ha solucionat i el més fàcil és fer-ho amb jugadors que s’han format en l’Acadèmia ja que es tracta sempre d’una venda neta i sense amortització. L’altre punt són els constants interessos que hi ha en el jugador des de l’estranger.L’Inter de Milà està interessat en Yunus Musah. No és l’únic club que té al migcampista en el seu radar. El novaiorqués és, de fet, el futbolista pel qual més clubs truquen a la porta del València. Però el club de Mestalla està tranquil

L’entorn del jugador considera que el millor és continuar prioritzant la formació i el creixement que està tenint el futbolista amb el València. I el dia que els seus objectius passen per nous objectius esportius i salarials, serà torn d’asseure’s en la taula amb el València ja que encara falten quatre anys de contracte.