ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La polèmica celebració de Ferran Torres a Mestalla

Per Alex Alfaro · 30 Octubre, 2022

Ferran Torres va fallar ahir al valencianisme en una imatge que no va deixar a ningú inadvertit. El futbolista de Foios va celebrar enèrgicament el gol de Lewandowski mirant cap a la graderia en la que situaven els aficionats més animosos del València C.F. Una imatge que no va agradar res a un Mestalla que acabava de rebre un colp molt dur amb el gol de Robert Lewandowski.

No obstant això, Ferran tampoc no va ser res ben rebut al llarg del partit. Abans del partit, quan va eixir a calfar al mateix temps que Hugo Duro, quan va eixir al terreny de joc, quan va tocar la primera pilota, quan va fallar un gol que era més fàcil ficar-la que fallar-la…En tots eixos moments Ferran va notar la pressió d’una afició gens contenta amb la seua eixida i especialment amb les formes de la seua eixida. Fins i tot, en temps de descans es van arribar a escoltar diferents càntics contra el qual actualment és jugador del Barça.

A més, Ferran Torres tampoc ha començat de la millor manera la temporada i en “Camp Barça” està sent molt assenyalat. No s’ha guanyat la titularitat amb Xavi i únicament ha disputat 4 partits com a titular en el que portem de competició de lliga.

En definitvia, una altra nit en la qual afició, club i jugador amplien més les diferències i s’allunyen d’un retrobament a futur que sens dubte estaria ple de polèmica.