Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La pitjor temporada del València es tradueix en una caiguda massiva en el valor dels jugadors

Per Alejandro Fernandez · 19 Juny, 2023

Una de les pitjors temporades de la història del València es resumeix en la devaluació que han patit els jugadors en el mercat. Segons Transfermarkt, només 3 jugadors que han conformat l’última plantilla han pujat el seu valor de mercat. Aquests són André Almeida, que ha pujat el seu valor de 15 milions d’euros als 20, Justin Kluivert ha passat de 12 a 14 milions, i Cenk Ozkacar, qui ha vist com el seu valor de mercat ha igualat la xifra que el València ha pagat per ell al Olympique de Lió (5 milions d’euros).

Fins a 15 jugadors de la plantilla que ha comandat Rubén Baraja des de la seua arribada fins al final de la lliga han baixat el seu valor de mercat, segons Transfermarkt. El jugador que ha vist com el seu valor ha baixat més ha sigut Hugo Guillamón. La seua escassa participació en l’equip després del mundial i l’arribada de Voro i Baraja han fet que el seu valor baixe 8 milions, des dels 22 fins als 14 milions d’euros. El capità, José Luís Gayà, ha passat de valdre 35 milions a 30 milions.

Jugadors que estan en la rampa d’eixida com Yunus Musah, també han patit una baixada en el seu valor de mercat. L’estatunidenc que acaba de guanyar la Concacaf Nations League no ha realitzat bones actuacions amb el club valencianista, com sí que el va fer en el mundial i fa amb la seua selecció, i el seu valor ha passat de 22 a 18 milions d’euros. També jugadors americans com Yunus; els Cavani (de 4 a 3 milions), Gabriel Paulista (de 3 a 2,5 milions) i Marcos André (de 3 a 2,5 milions) han disminuït el seu valor en el mercat.

Carlos Marchena ha dedicat tot aquest temps que ha estat en el cos tècnic de Baraja per a armar una bona defensa i dotar-la dels coneixements i pràctiques més importants, però encara així els defensors de l’equip han patit durant la temporada i el seu preu ha baixat en el mercat. 

També hi ha jugadors que han mantingut el seu valor de mercat i no han patit una variació en el seu preu de valor. Entre ells destaquen Mamardashvili, Samu Lino i Nico González. Dos d’ells són cedits i si no canvia res no tornaran a vestir la camiseta valencianista. Mamardashvili s’ha estabilitzat en els 25 milions d’euros, Samu Lino i Nico González en els 10 milions. També han mantingut el seu valor un dels capitans, Toni Lato, en els 2,5 milions d’euros, i el porter C. Rivero en els 200.000 euros de valor.

Una plantilla amb diversos cedits que no tornaran i amb jugadors que finalitzen contracte el pròxim 30 de juny espera un estiu mogut. El València espera l’eixida de futbolistes com Mamardashvili i Yunus Musah per damunt dels 20 milions d’euros, i a ells podrien sumar-se les eixides de Cavani, Correia i futbolistes amb bon mercat.

Han pujat el seu valor de mercat, segons Transfermarkt

André Almeida ha pujat de 15M€ a 20M€

[Cedit] Justin Kluivert de 12M€ a 14M€

Cenk Ozkacar de 1,8M€ a 5M€

Han baixat el seu valor, segons Transfermarkt

José Luis Gayà de 35M€ a 30M€

Yunus Musah de 22M€ a 18M€

Hugo Guillamon de 22M€ a 14M€

Thierry Correia de 12M€ a 8M€

Mouktar Diakhaby de 8M€ a 6M€

Samu Castillejo de 8M€ a 6M€

[Cedit] Ilaix Moriba de 6M€ a 4M€

Hugo Duro de 5M€ a 4M€

Jesús Vázquez de 5M€ a 3M€

Eray Cömert de 4M€ a 3,5M€

Edinson Cavani de 4M€ a 3M€

Gabriel Paulista de 3M a 2,5M€

Dimitri Foulquier de 3M€ a 2,5M€

Marcos André de 3M€ a 2,5M€

Jaume Domènech de 1,5M€ a 1M€

Mantenen el seu valor de mercat, segons Transfermarkt

Giorgi Mamardashvili es manté en 25M€

[Cedit] Samu Lino es manté en 10M€

[Cedit] Nico González es manté en 10M€

Toni Lato es manté en 2,5M€

Cristian Rivero es manté en 200 mil euros 

Hola