Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

La Juventus pren la davantera per Facu González

Per Manel Rumbau · 27 Juliol, 2023

Facu González es troba la pretemporada amb el filial després d’haver sigut coronat com a campió del món amb la selecció de l’Uruguai en el Mundial sub 20. Així mateix, cal destacar que va ser titular indiscutible disputant els 90 minuts de la final enfront de la selecció italiana. No obstant això, el seu futur no es troba ni molt menys tancat i en aquest mes de juny es produiran moviments importants per tal de deixar la capital del Túria.

El jugador de 20 anys nascut a Montevideo encara té un any de contracte amb el club de Mestalla, el qual podria ser ampliat de manera automàtica dos anys més en el cas que el València decidira atorgar-li fitxa de primer equip. Tot i això, les postures de totes dos parts es troben distanciades des de fa temps, ja que l’entorn del futbolista va transmetre al club que únicament valoraran renovar en el cas que es produïra eixe salt al primer equip.

La negativa del club respecte a açò es deu al fet que els responsables del primer equip no consideren que es trobe ja preparat, de manera que han acabat apostant per perfils com el de Cenk o fins i tot el de Yarek, que farà el salt al filial de Miguel Ángel Angulo aquesta pròxima temporada. La idea és que siga un jugador capital amb 30-35 partits al llarg de la temporada.

Des d’aquest moment, Facu ha rebut interés d’alguns equips de la Serie A com AC Milan, Salernitana o Juventus. Entre tots aquests, segons informa Tribuna Deportiva, el conjunt de la “Vecchia Signora” es l’opció més realista per al jove central. Tot i tindre la davantera per ell, és cert que encara no hi ha res tancat entre l’uruguaià i els italians. Així mateix, cal destacar el desig del jugador d’eixir del València.