ACTUALITAT  FITXATGES  

El València anirà a per Alejandro Francés si ix Mosquera

Per Joan Marc García · 03 Maig, 2024

Amb només 19 anys, Mosquera s’ha convertit en una peça clau en l’esquema del València CF esta temporada, disputant 31 partits a LaLiga EA Sports. La seua irrupció en el primer equip del València, ha cridat l’atenció a grans clubs d’Europa que busquen fer-se amb els seus serveis este pròxim estiu.

El jugador està demostrant un gran nivell al València esta temporada i s’ha consolidat com el central sub-19 amb més minuts jugats de les cinc grans lligues. L’interés de diversos clubs europeus podria significar una important oferta per al València CF en el pròxim mercat de fitxatges.

L’Atlètic de Madrid sempre ha mostrat el seu interés per Mosquera i ja ha mogut fitxa i ha donat un avanç important. Segons ha informat À Punt, el club madrileny ja negocia amb l’entorn del jugador valencianista per a fer-se amb els seus serveis la pròxima temporada.

Mosquera, petició expressa de Simeone, és una de les sensacions del club de Mestalla on està quallant una gran temporada. La idea i el desig del club de Mestalla és no realitzar la venda esta temporada i esperar una revalorització superior del jugador, però estarà a l’espera del mercat.

El València ja es fixa en el possible substitut de Mosquera: Alejandro Francés

El València podria transferir a Mosquera a l’Atlètic de Madrid i, si esta operació es realitza, tal i com ha informat la Cadena SER, buscaria adquirir a Alejandro Francés, central del Reial Saragossa. El València compraria al central de 21 anys pagant una quantitat major al seu valor taxat, que és aproximadament de 4 milions d’euros, segons la font citada.

Alejandro Francés ha destacat en LaLiga Hypermotion com un dels defenses amb més potencial. En el Reial Saragossa són conscients que el seu contracte expira en un any, per la qual cosa estan considerant presentar una nova oferta que incloga un augment en la seua clàusula de rescissió.

De no renovar, l’any vinent podria anar-se’n lliure, la qual cosa deixaria al club sense ingressos. Si no renova, esta situació podria ser aprofitada per equips com el València, que podrien fitxar el jove internacional espanyol sub-21 a un preu reduït. Altres equips com l’Almeria també s’han fixat en el prometedor central del Saragossa.