Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

La Justícia declara il·legal l’acord amb CVC

Per Alex Alfaro · 09 Juny, 2023

El Jutjat de Primera Instància número 47 de Madrid ha declarat la nul·litat de l’acord entre La Lliga i CVC en l’Assemblea General Extraordinària celebrada el 12 d’agost de 2021. La jutge estima “íntegrament la demanda interposada” pel REIAL MADRID CF, FC BARCELONA i l’ATHLETIC CLUB DE BILBAO, tal com ha avançat L’Español.

Segons la sentència, a la qual ha tingut accés l’espanyol, “es van vulnerar les normes de la convocatòria i es va sotmetre a votació una operació de gran magnitud, temporada i econòmica, sense facilitar totes les dades necessàries per a comprendre i valorar el seu abast”.

D’aquesta manera, Javier Tebas va infringir els estatuts de LaLiga en convocar assemblea i “no motivar-se la urgència”. Així mateix, “la documentació facilitada als clubs era incompleta”. A més, la jutgessa afig que “el moment de lliurament de l’informe de l’empresa Rothschild, donada la importància de l’operació, no permetia el correcte anàlisi d’aquest“.

Aquesta sentència no invalida l’acord entre  LaLiga i CVC que es va votar el 10 de desembre de 2021, el qual està denunciat pels mateixos tres clubs en considerar-se una “estructura enganyosa”. Això sí, aquest fallo dificulta més el camí del projecte de LaLiga Impulso i és que CVC considera trencar el contracte davant la falta de seguretat jurídica utilitzant la clàusula d’eixida que té.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F