Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La graderia d’animació permaneixerà tancada davant Las Palmas i Osasuna

Per Manel Rumbau · 09 Agost, 2023

A finals de juliol, el València va presentar un nou recurs davant la Justícia Ordinària per a intentar anul·lar els dos últims partits de tancament de la Graderia d’Animació de Mestalla. Aquests tancaments es van deure als insults racistes dirigits al jugador Vinicius Jr des d’aquesta zona del camp.

Després d’aconseguir reduir la sanció, el València inicialment va presentar un recurs al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) a través de la via esportiva. No obstant això, ara ha optat per presentar un recurs a través de la via ordinària. El problema radica en el fet que el Tribunal es reunirà en una data posterior i no podrà prendre cap mesura de manera immediata. 

El València haurà de complir la sanció

D’aquesta forma, ara se sap que el Tribunal competent no es reunirà fins a setembre, després que ja hagen tingut lloc els dos partits afectats. Específicament, la Graderia d’Animació seguirà tancada en els enfrontaments davant Las Palmas i Osasuna. Fins i tot, encara que el València obtinguera una fallada favorable en el futur, els aficionats d’aquesta zona hauran perdut l’oportunitat d’assistir a aquests partits.

Per tant, la graderia de Mestalla complirà la sanció pel cas de racisme amb Vinícius tot i el recurs del València, ja que el Tribunal no es reunirà a temps.