Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La crítica del delegat del Vila-real a Gayà

Per Alex Alfaro · 01 Gener, 2023

Xisco Nadal, exfutbolista del Llevant i actual delegat del Vila-real, va criticar en finalitzar el partit estes declaracions de Jose Luís Gayà

“Ens ha fallat una pilota parada. Estava el partit molt igualat. Hem ajustat la pressió i hem fet un bloc més mitjà. És una pilota parada on tot l’esforç que hem fet es va a la merda. Hem tingut dos ocasions molt clares i no hem pogut matar el partit. Si no ho fem, ells han sigut molt precisos en una pilota a la contra”

“Hui no ha sigut experiència. No hi ha experiència en una pilota parada. Ens hem molestat a nosaltres mateixos. Giorgi s’ha molestat amb Diakha. Fotuts per les ocasions que hem tingut i no les hem pogudes aprofitar”

“Toca seguir. Mirar cap avant. És fotut dir hui alguna cosa perquè ens anem dolguts per tota la gent que ha vingut a donar-nos suport. Només s’escoltava a ells. Espere que l’any vinga carregat de salut i aquest equip no es rendirà”

Unes declaracions que han molestat de forma molt clara al delegat del Vila-real i ha expressat la seua burla a través del seu compte oficial de twitter: “feliç any a tots, jo el meu camp acabat i la meua gent no la canvie per res”