Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La condició de Lim perquè vinga Santos Borré

Per Manel Rumbau · 31 Agost, 2023

El València continua buscant, a falta de 36 hores per al tancament del mercat, un davanter que acompanye a Hugo Duro i Alberto Marí en l’atac valencianista aquesta temporada. Tot i que el club de Mestalla ja té un acord amb Paco Alcácer perquè torne a casa, el cert és que el davanter de Torrent no compta encara amb l’OK de Baraja (sí amb el de Lim), així com no es tracta ni molt menys de l’única opció en la que treballa la direcció esportiva a hores d’ara. 

Entre aquestes opcions de mercat, el nom de Rafael Santos Borré continua sent una opció per al València, però amb una sèrie de condicions imposades per Lim. Inicialment, l’Eintracht Frankfurt demanava un traspàs de 7 milions d’euros per l’atacant colombià, xifra a la qual el club valencià no pot arribar. Davant aquesta situació, el València ha oferit als alemanys una cessió amb gran part de la xifra corresponent a aquests. 

El Frankfurt accepta, però Lim imposa un condicionant a l’operació

El conjunt de la Bundesliga, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, es troba dispost a deixar eixir cedit sense cap pagament al colombià, pel qual el València podria afrontar el seu fitxatge. No obstant això, el cert és que el màxim accionista torna a ser protagonista en una operació de mercat. En aquest cas, Lim exigeix l’eixida de Samu Castillejo per tal de poder incorporar a Borré. 

El València, tot i tindre espai en el Fair Play per al jugador, no té l’autorització de Lim per poder gastar tot del que disposa, de manera que el club de Mestalla no pot arribar a pagar-li la fitxa al davanter del Frankfurt (3 milions d’euros bruts). El jugador, arribats a aquest punt, comença a cansar-se de la situació després d’haver fet força perquè el seu club el deixarà eixir cedit al València. A més, cal recordar que Santos Borré ha rebutjat pel camí dos ofertes superiors econòmicament.

Per tant, la direcció esportiva del club es troba treballant a hores d’ara en la rescissió de contracte de Castillejo (el jugador demana 500.000 euros) per a complir el condicionant de Lim i, d’aquesta forma, tractar d’incorporar a Santos Borré o altre jugador del seu perfil (Braithwaite, Alcácer).