Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La clàusula de Bartra no ajuda en les intencions del Barça

Per Blanquinegres · 03 Juny, 2016

El VCF viu sense poder confirmar les noves incorporacions per a la 16/17 degut als problemes financers pels que hui es travessa, el que si que pot fer però és la d’anhelar estes incorporacions que pugen fer tornar a reconduir al conjunt de Pako Ayestarán cap a la competitivitat perduda en la ja finalitzada temporada.

La posició de defensa central és una d’estes posicions les quals la secretaria tècnica valencianista, en consonància amb el cos tècnic, volen reforçar i el nom que sona damunt la taula en els últims dies és el del jugador defensa central del FC Barcelona, Marc Bartra.

L’operació pareix senzilla. Arran la pobra temporada, sense cap tipus de protagonisme del central internacional, la clàusula del català es situa en una còmoda xifra de huit milions d’euros. Unes quantitats fàcils en Mestalla sempre i quan el panorama de les eixides quede molt més clar. El jugador, tal i com s’apunta des de Barcelona al llarg de la setmana, no veuria en mals ulls recobrar protagonisme al vestidor blanquinegre sempre i quan s’arribe a una entesa total entre els interessos del futbolista i del Club de la Capital del Túria.

Esta solució tampoc arribaria en les pròximes setmanes. Per una banda, per la situació que ara mateix bloqueja a l’entitat valencianista amb la matèria del Fair-play financer i per altra banda, per les voluntats del professional que es troba plenament centrat en l’Eurocopa de França amb la selecció espanyola.

En canvi la voluntat des de Can Barça és ben diferent. Durant el dia d’ahir Robert Fernández va confirmar que la voluntat del conjunt blaugrana no és desfer-se del natural de Sant Jaume dels Domenys. El mateix secretari tècnic i ex jugador del VCF deixava la porta oberta a una possible cessió. “Anem a buscar la millor eixida per a Bartra. No vull que es desvincule del Barça”.

Amb esta situació, provocada per qui té els drets del jugador, el VCF podria treballar en torn a diferents opcions en busca del millor per al Club. Tenint en compte que la clàusula és de huit milions d’euros, el VCF podria plantar-se, amb l’acord total del jugador, en la seu de La Lliga per tal de dipositar la totalitat de la rescissió que trenque així el contracte de Bartra amb el conjunt cule i formalitzar la contractació. Per altra banda i vista la voluntat des de la ciutat Comtal, Suso Gª Pitarch i el seu equip de treball podria arribar a un acord per baix dels huit milions d’€ i guanyar un jugador que més tard, i depenent del seu rendiment futur, podria tornar a eixir cap al FCB amb una compensació econòmica negociada prèviament entre els Club.