Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Fair-play financer bloqueja el treball de la secretaria tècnica del VCF

Per Blanquinegres · 02 Juny, 2016

Bloqueig total en la secretaria esportiva del VCF. Així és com es troba ara mateix el grup de treball encapçalat per Suso Gª Pitarch. La confecció d’una nova plantilla amb caràcter i professionalitat de cara a la temporada 16/17 es troba en una situació complicada per ordre directa del màxim òrgan de futbol al nostre país, l’LFP.

Per tal de poder fitxar nous jugadors, les eixides hauran de ser les primeres noticies al respecte. Els adéus de jugadors en posició d’eixida com són els Negredo, Enzo Pérez, Aderlan Santos, Pablo Piatti… seran prioritàries si és que el VCF vol fitxar noms com Camacho, Kostic entre d’altres. Tal i com s’ha estat publicant al llarg de les setmanes el VCF perdrà un matalaf de vora 50 milions d’euros. Passarà dels 115 milions d’euros als 75 milions. La partida econòmica que atorga les competicions UEFA són en bona part la provocadora d’este crebant en el pressupost blanquinegre.

Altre punt que afecta greument a moures en el mercat és el que ens porta a les renovacions a l’alça que l’estiu passat l’entitat de Mestalla va tancar. Unes renovacions que ara tenen el seu colp d’efecte en augments de salaris.

La bona sintonia es patent entre la Lliga i el Club valencianista el qual es mostra clar en no caure en cap motiu que el puga portar a una sanció davant la UEFA.