Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Klopp demana el fitxatge de Mustafi

Per Blanquinegres · 14 Juny, 2016

El Liverpool de Jürgen Klopp seria, a dia de hui, l’equip amb l’interés més gran en adquirir els servicis del central del VCF, Shkodran Mustafi. Este interès, més fort i ja conegut anteriorment, ha sigut desvetllat este mateix migdia a Radio Esport València 91.4FM.

El VCF es troba molt pendent de les actuacions de l’internacional alemany present a l’Eurocopa on va ratllar a molt bon nivell al primer partit disputat de la Mannschaft, però s’esperen més esdeveniments al respecte del futur més immediat del central d’origen albanés que com la major part del vestidor valencianista, no ha completat una temporada positiva la qual faria que ara es plantejara el canvi d’aires per a la propera temporada.

En el dia d’ahir una veu autoritzada dins del valencianisme com és el mític central del 80, Ferran Giner, afirmava en rotunditat que la peça de Mustafi hauria de ser inamovible per al conjunt de Mestalla pensant en un VCF fort de cara a la 16/17.

Finalment, l’estiu només es troba en el seu inici més incipient i que com ja s’ha vinculat en altres ocasions, com Alemanya, Anglaterra o fins i tot Espanya, el futur de Mustafi estarà directament lligat a l’arriba d’ofertes convincent tant per a l’entitat de Mestalla i el jugador.