La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In Lee té una oferta per a abandonar el València
,

Kang In Lee té una oferta per a abandonar el València

COMPARTIR

728-90

El València ja ha assumit que Kang In Lee no renovarà el seu contracte i que eixirà del club de la Capital del Túria. Al futbolista sud-coreà encara li queda un any de contracte, però el jugador vol abandonar ja el València per a provar sort en un nou projecte esportiu que puga apostar pel seu futbol. Kang In Lee es queixa que no ha tingut regularitat en el club amb cap entrenador i eixa aposta per ell que li havia promés Meriton Holdings no s’ha complit.

Una oferta del Wolverhampton i una altra d’Itàlia

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Dani Meroño, Kang In Lee té dos ofertes per a abandonar de manera immediata el València CF. En primer lloc, el primer equip interessat és el Wolverhampton. L’equip anglés ha crescut molt en la Premier League i està molt interessat en el futur tan prometedor que té Kang In Lee. Per este motiu, un possible destí per al futbolista sud-coreà podria ser el Wolverhampton.

D’altra banda, Dani Meroño també ha afegit que el futbolista del València CF també té una oferta procedent d’Itàlia. Els equips són conscients que Kang In Lee és una oportunitat de mercat, perquè té molta qualitat i el seu preu de venda serà molt baix.

Kang In no vol començar la pretemporada amb el València

El València no ha sigut capaç de gestionar de forma adequada la progressió de Kang In Lee i el futbolista sud-coreà ha vist una gran quantitat de partits des de la banqueta. Tot fa indicar que el club valencià ha perdut una de les joies de l’Acadèmia. El jugador vol abandonar el València i no tornar ni per a fer la pretemporada. Per este motiu, el seu futur es podria resoldre abans dels Jocs Olímpics.