ACTUALITAT  

El València rep una visita especial pels afectats per l’incendi de Campanar a la Ciutat Esportiva

Per Mauro Pérez · 01 Maig, 2024

Hui, la Ciutat Esportiva del València CF sa omplit d’emocions i solidaritat en rebre una visita molt especial. Part dels afectats pel tràgic incendi de l’edifici de Campanar el mes de febrer passat, en el qual van morir deu veïns, han sigut homenatjats en un acte en les instal·lacions del club.

Entre els assistents es trobaven molts dels afectats, els qui han acudit a Paterna per a presenciar en directe l’entrenament de l’equip i compartir moments amb els jugadors.

Els jugadors, juntament amb el cos tècnic encapçalat per Rubén Baraja, s’han acostat als afectats per a conversar i oferir paraules de suport. Abraçades, somriures i gestos de solidaritat s’han intercanviat, especialment amb els més xicotets, en un ambient de proximitat i afecte.

El moment culminant del entrenament ha sigut la foto de família, en la qual jugadors, cos tècnic i afectats han posat junts, creant un record inesborrable d’este dia de solidaritat i unió.

El mes de febrer passat va deixar una profunda petjada a València, però la ciutat ha demostrat la seua capacitat per a unir-se i secundar-se en moments difícils. Tant el València CF com el Llevant UD han mostrat la seua solidaritat des del primer moment, i este homenatge a la Ciutat Esportiva se suma als gestos de suport  realitzats a Mestalla i en l’estadi Ciutat de València.