ACTUALITAT  

El València CF, en el radar europeu: PSG i Olympique de Marsella segueixen de prop a la “Quinta del Pipo”

Per Mauro Pérez · 01 Maig, 2024

L’excel·lent labor de Rubén Baraja al front del València CF no ha passat desapercebuda, no sols a Espanya, sinó en tota Europa. La irrupció de l’anomenada “Quinta del Pipo” en l’elit del futbol espanyol ha despertat l’interés de nombroses secretaries tècniques en el continent, els qui veuen amb bons ulls el talent emergent a Mestalla.

El treball de Baraja ha convertit a jugadors com Giorgi Mamardashvili i Cristhian Mosquera en objectius cobejats per clubs de renom internacional. Durant l’enfrontament contra el CA Osasuna, la presència sorprenent de representants del PSG i el Olympique de Marsella en la llotja no va passar desapercebuda, generant especulacions sobre possibles moviments en el pròxim mercat de fitxatges.

Les mirades dels clubs europeus se centren en Mamardashvili, el rendiment sòlid dels quals en la porteria del València ha cridat l’atenció d’equips com el PSG, que busquen alternatives per a reforçar la seua plantilla. D’altra banda, el jove defensor Mosquera també ha captat l’interés d’estos gegants europeus, els qui reconeixen el seu talent i potencial per a consolidar-se en l’elit del futbol continental.

A més d’estos dos noms destacats, altres futbolistes valencianistes com Javi Guerra, Fran Pérez, Diego López i Jesús Vázquez també figuren en les llibretes de seguiment dels clubs europeus. La versatilitat i qualitat d’estos jugadors els converteixen en opcions atractives per a equips que busquen reforçar diverses posicions en les seues plantilles.

Encara que el València CF ha sigut conegut per vendre jugadors en el mercat, en esta ocasió, el club té la intenció de realitzar una única venda significativa. No obstant això, la decisió final estarà subjecta a les ofertes que realment convencen a la directiva valencianista, assegurant així un estiu de negociacions intenses.