Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Kang In Lee té un valor de 17 milions

Per Blanquinegres · 29 Novembre, 2022

El rendiment de Kang In Lee està sent excel·lent amb el Mallorca al llarg d’esta temporada i és que en les poques jornades que portem de lliga, el sud-coreà suma ja un total de dos gols i tres assistències i d’esta manera es va guanyar a colp de bons partits estar en el Mundial de Qatar. De moment, en la seua selecció registren un empat enfront de l’Uruguai i una derrota 2-3 davant de la selecció de Ghana.

Este rendiment està sent seguit per tots els equips europeus, especialment els anglesos que acudiran al mercat d’hivern amb una gran solvència a nivell econòmic. De fet, observadors de clubs de la lliga anglesa van estar presents al Mallorca 1-0 Atlètic de Madrid seguint al jugador a Son Moix.

El club que té més paperetes de poder fitxar el futbolista és el Newcastle. El sud-coreà va marxar pràcticament gratis a Mallorca després d’una mala gestió amb els extracomunitaris del València i ara observa des de la distància com la seua jove joia aumenta el seu valor i tenen paperetes de marxar-se fora en el pròxim mercat.

Tal com ha informat el Diari Marca, la clàusula de Kang In Lee es troba pròxima als 17 milions d’euros, una xifra xicoteta per a la capacitat econòmica que tenen a anglaterra.

En la Direcció Esportiva “vermellosa” comencen a témer que puga arribar alguna proposta en el mercat de gener ja que el nom de Kang In comença a sonar fort a Anglaterra. Fins i tot per al mercat de gener, que es preveu molt calent.