+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Jose Luis Gayà: “Estic segur que la situació va a canviar”

Per Blanquinegres · 26 Gener, 2016

El lateral esquerre de Pedreguer, Jose Luis Gayà ha sigut el primer protagonista en comapreixer al Media Center de la Ciutat Esportiva del VCF després de finalitzar la primera sessió de treball de la setmana en la que es prepara a consciència el partit de tornada de Copa que pot classificar als de Mestalla en unes semifinals de Copa tot i la dolenta temporada que el valencianisme està patint amb l’equip.

 

Sabem de la importància del partit i sabem que no estem fent una bona temporada però tenim la il·lusió de la Copa i de poder jugar unes semis. Ho afrontem com si fora una final i estem segurs de que farem un bon partit.

Hi ha de tot dins de l’equip i dins del terreny de joc no importa l’edat.

Nosaltres som els primers que no estem contents amb la nostra situació i nomes queda dir que anem a donar-ho tot i ara toca pensar en el partit de Las Palmas perquè estem a 180 minuts d’una Final i treballem per a canviar les coses.

L’equip no guanya però competeix,. El problema pot ser que no estem eixint bé amb la pilota des de darrere i treballem per a corregir-lo, perquè entrenem bé però en els partits ens costa plasmar-ho en el camp. Jo confie en este equip perquè de segur amb tots anem a traure la situació endavant.

He estat un mes parat i este tipus de lesió al pubis tracte de millorar-la cada dia.

Les coses a nivell personal, no estic content, és una realitat i l’any passat les coses anaven millor a nivell col·lectiu i això influïa a nivell personal. Pot influir que l’equip no està bé.

Confie en que anem a fer un bon partit allí a Las Palmas, i per això hem de fer un gol ràpid i confie en que guanyarem. Este equip sempre competeix i l’equip ha d’eixir a fer un gol.

És un partit a 90 minut i ens haguera agradat anar amb mes avantatge però hem de fer un gol i defensar i oblidar l’ambient que puga haver.

És una situació que toca a Dani i al mister i no puc dir res, només desitjar sort a Paco i a Álvaro.

Jo veig a Dani tranquil i bé, amb ganes de millorar i entrenant bé. Esta tranquil.

Crec que tots els jugadors ho sentim per igual però jo sóc el primer que dic que les coses no van per el bon camí i me fa mal vore al VCF perdre o empatar i estic segur que la situació va a canviar i sóc optimista.