Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

José Bordalás prioritza l’arribada de Arambarri

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2021

Després del fitxatge del central paraguaià Omar Alderete, el València CF no veu amb tanta necessitat incorporar un defensa més, ja que necessitaria l’eixida de Mouctar Diakhaby. En cas que el francés isquera traspassat, el favorit de Bordalás és Jeison Murillo, tal com indica Héctor Gómez en Golsmedia.

El propi periodista valencià també informa de l’interés ja conegut del tècnic alacantí en MauroArambarri, futbolista del Getafe que aquesta setmana ja va deixar la porta d’eixida oberta en unes declaracions a la cadena uruguaiana Sport890.

“Estem negociant poder eixir. Fins i tot no hi ha res definit, hi ha possibilitats de seguir a Espanya o Anglaterra”.

El problema en la incorporació de l’uruguaià és el seu cost, inassumible actualment per al València CF, que necessitaria vendre per una quantitat considerable de diners per a apostar pel jugador. En aqueix cas, Bordalás el té clar, i volArambarri, amb el qual ja ha tingut converses per a convéncer-li.

Omar Mascarell o Nemanja Gudelj, alternatives a l’uruguaià

No obstant això, el mercat no espera a ningú. El pas de les setmanes serà clau, i en cas que el València CF entre al mes d’agost sense vendes i amb el mig del camp sense incorporacions, haurà de pensar-se molt el fet d’apostar o no per Arambarri.

Ara mateix, el tècnic alacantí sap que hi ha dues vies obertes: la d’Omar Mascarell i la de Nemanja Gudelj, pel qual el València CF va preguntar fa unes setmanes, tal com va informar Carlos Bosch en Amunt Afició.