Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Bordalás i Corona es reuneixen per a confeccionar la plantilla

Per Miguel Castells · 28 Maig, 2021

José Bordalás vol treballar abans d’anar-se’n de vacances. La seua implicació amb el club és màxima i sap que hi ha molt a fer a este mercat d’estiu. L’entrenador del València ja comentà ahir a la roda de premsa que necessiten reforçar-se en determinades posicions, tot i que serà ajustant-se a estes rebaixes econòmiques que es tornaran a donar al conjunt blanquinegre.

Vendre per 30 milions

Cal recordar que el València ha de vendre per un valor de 30 milions, i els dos jugadors que més paperetes tenen per a eixir són dos que jugaran l’Eurocopa: Guedes i Cillessen. Amb un d’estos dos jugadors es podria guanyar estos diners i no perdre més efectius importants a la plantilla. Estes decisions han sigut el motiu de la primera reunió entre Bordalás i Miguel Ángel Corona, segons ElDesmarque.

La pedrera

El següent maldecap de l’entrenador serà la pedrera. El segon equip del València ha baixat a cinquena divisió i jugadors com Koba Koindredi està clar que no jugaran esta competició. Bordalás haurà de veure si té nivell per a quedar-se al primer equip o cedir-lo. A la mateixa situació es troben jugadors com Jesús Vázquez o Guillem Molina.

Un bloc competitiu

Bordalás ahir demostrà bona sintonia amb Anil Murthy i Corona. Els tres són els pilars fonamentals per a confeccionar una plantilla que ha de millorar els resultats de la temporada anterior. Eixiran jugadors claus, però l’important és que es quede un bloc competitiu i amb ganes de tornar a ficar el València on es mereix.