ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza la derrota i l’actuació arbitral

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2024

Baraja ha parlat en roda de premsa i ha valorat la derrota contra el Barça i l’actuació arbitral

Expulsió: “Tot condiciona perquè és una acció d’expulsió. Mamardashvili ens deixa amb 10 i és una situació límit que ens complica bastant el partit. Han hagut dues accions puntuals que ens hagueren mantingut vius en el partit i eixa contundència que sempre necessites en un camp com aquest. Nosaltres no l’hem tinguda i en dos accions a pilota parada ells ens han donat la volta al resultat. Malgrat el gran esforç que hem fet m’haguera agradat veure el partit onze contra onze”

Fora de joc: “Hi ha un fora de joc en l’acció de Fermín, una altra cosa és que l’àrbitre considere que no intervé en l’acció. Hauria de veure altres accions en altres partits i veure el que s’ha assenyalat en eixos partits. Només he parlat amb l’àrbitre en l’acció del penal d’Araújo i m’ha comentat que no era una acció prometedora. Però no em vull anar d’ací amb una sensació que m’estic queixant de l’arbitratge”

Creure que es pot: “No puc retraure res als jugadors. L’equip ha sigut el reflex de com s’ha alçat al 1-0. Hem tractat de continuar mantenint-nos vius i crec que la primera part ha sigut molt completa per part de l’equip. A partir d’ací ens ha tocat anar a remolc i no hem pogut contindre al Barça, Hem tractat de fer el partit que havíem de fer”

Classificació: “Nosaltres seguim amb el plantejament del partit a partit. Ara venen dos partits molt importants a Mestalla i hem de tornar a guanyar per a continuar vius. Açò de hui no ens ha servit per a guanyar i hem de fer-ho a Mestalla. Seguim a una distància raonable i dependrà del nostre rendiment”

Jugades polèmiques: “Igual esta acció en un altre partit igual xiulen fora de joc, i hui no la xiulen. Llavors al final és el que et deixa descol·locat. Passa per davant i molesta al fet que el porter puga tindre una altra reacció. A més que no m’agrada valorar les actuacions arbitrals. Sembla que és un tema d’interpretació del Barça. Són accions en les quals xiulen coses diferents”