La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jorge Mendes ha parlat amb un equip italià sobre Gonçalo Guedes
,

Jorge Mendes ha parlat amb un equip italià sobre Gonçalo Guedes

COMPARTIR

728-90

Com la temporada ja ha finalitzat, els equips es preparen per a confeccionar les seues plantilles amb l’objectiu de reforçar-se i lluitar per objectius més ambiciosos en el pròxim any. Pel que respecta al València CF, l’equip de la Capital del Túria ha de vendre futbolistes importants per a poder quadrar els pressupostos i confeccionar una nova plantilla.

Un dels jugadors que més opcions té d’eixir en este mercat d’estiu és el portugués Gonçalo Guedes. El club és conscient que és el jugador pel qual poden traure una millor quantitat econòmica. Per tant, Guedes serà la venda més gran d’este mercat.

Gattuso vol a Gonçalo Guedes

Hi ha diversos equips interessats en firmar a Guedes, però de moment no arriben al preu que demana el València CF. Segons ha informat el periodista italià, Giacomo Iacobellis, Jorge Mendes es va reunir ahir amb Joe Barone, de la Fiorentina per a parlar sobre la situació de Gonçalo Guedes.

L’equip italià està prou interessat en incorporar al futbolista portugués, perquè és un futbolista que li agrada molt a Gattuso. No obstant això, la Fiorentina sap que necessita a Mendes per a poder firmar a Guedes, ja que necessitaria una opció de pagament alternativa a la quantitat que considera el València.

L’Eurocopa és clau per al futur de Guedes

Per la seua part, la intenció del club de la Capital del Túria és esperar per a veure si Guedes és capaç de fer un gran paper a l’Eurocopa i pot ser venut pel màxim possible. Des del València són conscients que en la lliga on poden pagar una major quantitat per Guedes és en la Premier League. L’estiu és llarg i Jorge Menes ja està treballant per a veure si pot vendre a Guedes i per quina quantitat.