La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joan Ribó explica la importància d’acabar el Nou Mestalla pel Mundial 2030
,

Joan Ribó explica la importància d’acabar el Nou Mestalla pel Mundial 2030

COMPARTIR

El València, la Generalitat i l’Ajuntament de València continuen treballant per a poder acabar el Nou Mestalla. El club de la Capital del Túria està a l’espera que el seu projecte siga acceptat per les institucions i així poder reiniciar les obres pertinents. 

El València ha de presentar un bon projecte

Peter Lim també vol reactivar esta situació i per esta raó Lay Hoon ha tornat a València on s’ha reunit amb diferents polítics. El màxim accionista del València era conscient que Anil Murthy va trencar totes les relacions amb la seua actitud i ara Meriton està en un procés de recuperació de la confiança. 

D’altra banda, ha eixit una nova oportunitat que provoca que siga encara més important construir el Nou Mestalla, el Mundial 2030. La Reial Federació Espanyola de Fubtol i la Federació Portuguesa estan treballant juntament per a aconseguir la candidatura. La setmana passada, la RFEF va presentar els estadis que estarien en el Mundial i el Nou Mestalla és un d’ells. 

Les declaracions de Ribó i l’objectiu

Per esta raó, l’alcalde de València Joan Ribó ha fet unes declaracions al respecte. Estes han sigut les declaracions del polític de Compromís, segons Onda Deportiva València.

Volem que es faça es faça el camp. Hi ha un element addicional. En el 2030 hi ha un Mundial en el qual podem arribar a les semifinals. Si teníem moltes raons perquè s’acabe el camp ara tenim una raó potent.

La importància de l’aforament de 70.000

Pel que respecta al Nou Mestalla, l’aforament de 70.000 persones és molt important, perquè podria albergar unes semifinals de la Copa del Món, tal com va informar el club en la presentació del projecte del nou estadi. Per tant, les institucions públiques estan pressionant a Meriton per a fer un estadi de 70.000 localitats.