La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javier Tebas es pronuncia respecte al Nou Mestalla
,

Javier Tebas es pronuncia respecte al Nou Mestalla

COMPARTIR

Javier Tebes, president de la Lliga, ha efectuat una nota de premsa en la qual s’ha pronunciat per primera vegada respecte al Nou Mestalla. En ella, ha manifestat el seu desig que les institucions i les autoritats polítiques donen tot el seu suport “en pro de la consecució d’aquest estadi”

“Estem convençuts que el nou estadi és una gran iniciativa per al València CF, que li donarà una major visibilitat a nivell nacional i internacional. Sabem que ha presentat a les institucions locals i regionals un projecte molt complet, que compta amb el beneplàcit de l’equip tècnic de LaLiga i per això confiem que tots els implicats: institucions, mitjans de comunicació i en general la societat valenciana espenten en pro de la consecució d’aquest estadi tan necessari per al club i beneficiós per a tots”
 
 
A més, Tebes ha tret pit ja que l’estadi se signarà en gran part gràcies a CVC i a més, ha explicat els terminis en els quals el València podria disposar d’aqueixos diners:
 
 
“Després de la signatura de l’acord amb CVC ja comptem amb part d’aqueixa injecció econòmica. Per això, en el cas del València CF, tan prompte les administracions els atorguen eixos permisos podran comptar amb la liquiditat  per part de LaLiga Impuls. Això els permetrà començar les obres l’últim trimestre d’aquest 2022 i portar-les a terme l’any 2024”.