Javi Gracia: “Una alineació amb més habituals es podia entendre com una irresponsabilitat”

Per Pablo Marquez · 28 Gener, 2021

Javi Gracia va contestar a les preguntes dels mitjans de comunicació una vegada va fianlitzar el partit en Sánchez Pizjuan. El València va caure 3-0 i el Sevilla va sentenciar el partit en la primera part. Ha sigut un partit dur. S’ha posat en contra molt prompte

Ha sigut un partit dur que s’ha posat en contra molt prompte amb 3 gols primerencs que condiciona el desenvolupament del partit. L’equip ha treballat i ha volgut arribar amb poca efectivitat.

L’alineació és similar a la que vam veure contra equips de Copa. No ens sentim bé però hem de saber que la plantilla que tenim és per a aprofitar-la quan tens molts partits en poc temps.

No considere que tirem res. El rival ha sigut molt superior. Una alineació amb més o menys habituals es podia entendre com una irresponsabilitat amb tants partits. Cal pensar en el físic dels jugadors amb molts minuts. Esta és la nostra plantilla.

La il·lusió en la Copa l’he tinguda i la tenia de seguir però esta il·lusió també ha de tindre una responsabilitat. No hi ha una altra manera d’aprendre que competint. En este moment el missatge és de compromís, treball i il·lusió.