La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia no confia en els fitxatges
,

Javi Gracia no confia en els fitxatges

COMPARTIR

728-90

Un mes després que aterren a València, fa la impressió que ja és una realitat que Javi Gracia no confia en els fitxatges. Meriton es dignà a fitxar 500 dies després de l’última incorporació, que va ser el de Correia, però les tres noves incorporacions del mercat d’hivern no han canviat absolutament res el sistema de l’equip, ja que Javi Gracia no els ha donat cap oportunitat.

Perquè no hi havia una altra opció

L’única cara nova que ha eixit a un partit des de l’inici ha sigut Ferro i perquè Javi Gracia no tenia una altra opció. Ferro i Paulista eren els únics centrals disponibles, ja que Guillamon estava sancionat i Mangala i Diakhaby lesionats. El partit va ser horrible, i l’actuació de Ferro, contagiada per la imatge general, no va ser bona.

Un bon inici de Cutrone…

D’altra banda, Cutrone va jugar el primer partit que va estar disponible i el valencianisme pensava que anava a ser utilitzat, però res més lluny de la realitat, no havia tornat a comptar per a Javi Gracia des dels seus minuts a San Mamés fins ahir, que va eixir al camp al minut 81 i amb el partit resolt.

Els moments de partit d’Oliva

Amb Cutrone va eixir el jugador que menys oportunitats està tenint, i és estrany, ja que era l’únic jugador que sí que comptava amb minuts al seu equip anterior. Oliva tan sols ha disputat 37 minuts amb la samarreta del València, i en els dos partits que ha jugat l’equip ja anava 2 gols per davall i deixant una imatge lamentable.

D’esta manera, es pot confirmar que Javi Gracia no confia en els fitxatges. La poca influència al joc de Soler no és suficient per a seure-lo, i la mala ratxa de Maxi Gómez tampoc. Fa la impressió que estos jugadors són intocables, i possiblement per això estan oferint un nivell tan baix. Abans el problema era que no hi havia substituts, ara el problema és que no s’utilitzen.