Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Els tres fitxatges estan disponibles per a demà”

Per Pablo Marquez · 06 Febrer, 2021

L’entrenador del València, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant l’Athlètic Club de Bilbao. Javi Gracia ha repassat tota l’actualitat valencianista.

Els jugadors volen estar ací i són posicions que des d’estiu eren prioritats. Els jugadors tenen il·lusió d’estar ací. Són els meus jugadors i són els millors del món. Els tres estan disponibles per al partit de demà.

Els jugadors han d’asseure’s i necessiten temps per a oferir-nos el seu millor nivell. Els jugadors estan per a disposició immediata. Cutrone és un perfil de davanter diferent. Ferro té experiència en partits internacionals. Oliva és un migcampista, lloc on més necessitàvem més efectius i amb experiència.

Cillessen esta setmana ja ha rebut l’alta mèdica. Ara necessitem l’alta esportiva, la qual li permetrà tindre seguretat en la porteria. Crec que en una setmana o dos.

No sé quan estarà Piccini. Treballa algunes parts amb la resta de l’equip i després fa treball en solitari, perquè per a poder competir al seu millor nivell necessita un treball independent.

Juguem davant l’Athlètic Club i el seu entrenador ha tingut un passat exitós en el València. Ell és un gran entrenador, però no puc parlar de la seua situació dins del club, perquè no la conec.

Venim d’una victòria i hem d’aprofitar-lo per a guanyar confiança i optimisme. Hem de jugar el partit amb la necessitat de guanyar-los. Hem de fer el màxim davant un equip que està competint molt bé. L’equip està conscienciat i intentaré que encara estiga més.

Tinc la plantilla que tinc. He de traure el màxim. Els meus jugadors per a mi són els millors i els ajudaré per a competir i aconseguir bons resultats. No té sentit mirar darrere. Estic content amb el treball de tots els meus jugadors.

Dependrà del nivell dels futbolistes. No és tan important les formacions. Hem d’aconseguir un equilibri ofensiu i defensiu. Realment el tema principal són els futbolistes.