Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia consolida a la parella Ferro – Guillamon

Per Miguel Castells · 16 Abril, 2021

Javi Gracia ha perfilat a l’entrenament de hui l’onze que s’enfrontarà al Betis el diumenge. L’entrenador ha apostat per la continuïtat del que porta treballant tota la setmana, i això implica que ha consolidat les dos parelles on tenia més dubtes: Ferro i Guillamon a la defensa i Guedes i Gameiro a la davantera.

Porteria

A la porteria Jaume Doménech tornarà a ser titular. Tot i que no travessa el seu millor moment, Javi Gracia no es planteja donar-li una oportunitat a Cristian Rivero, mentres que Cillessen torna la setmana següent, per tant, davant Osasuna i Alavés es sabrà si recuperarà la titularitat.

Defensa

A la defensa sorprén la parella de centrals, que seran Guillamon i Ferro. Diakhaby cau de l’onze i Paulista va veure la cinquena groga, per tant no està disponible. Al lateral dret jugarà Thierry Correia, que està apercebut, mentres que al lateral esquerre José Luis Gayà exercirà de capità del conjunt blanquinegre.

Centre del camp

Els dos jugadors del centre del camp són els que ens sabem de memòria: Carlos Soler serà l’organitzador, mentres que Racic tindrà un perfil més defensiu. A la banda dreta, Wass atorgarà equilibri a les internades de Correia, mentres que a la banda esquerra repeteix titularitat Denis Cheryshev.

Davantera

A la davantera, Kevin Gameiro substituirà a Maxi Gómez i Guedes tornarà a exercir de segona punta. Kang In, Cutrone i Manu Vallejo tornaran a estar a la banqueta a l’espera d’uns minuts que últimament no estan arribant. Sorprén especialment la suplència del coreà, que ha perdut el lloc a l’onze.

Possible XI

Així, l’onze queda de la següent manera:

Porteria: Jaume Doménech.

Defensa: Correia, Ferro, Guillamon i Gayà.

Centre del camp: Wass, Soler, Racic i Cheryshev.

Davantera: Guedes i Gameiro.

Racic disponible, Diakhaby amb molèsties

Per últim, la bona notícia de l’entrenament de hui l’ha protagonitzat Uros Racic, qui sembla que ja ha superat les seues molèsties i serà un més el diumenge al Benito Villamarín. D’altra banda, qui no ha aconseguit acabar l’entrenament és Mouctar Diakhaby, encara que també s’espera que davant el Betis estiga disponible.