+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Jaume: “S’està treballant i poc a poc es voran més canvis”

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2015

Jaume Domènech va ser el primer protagonista en parlar al Media Center de la Ciutat Esportiva del València CF en el que ha sigut el regrés al treball després de poder disfrutar d’una setmana de descans. El porter blanquinegre comença a vore augmentar la competència però per a res es preocupa i es mostra clar davant els reptes de l’equip de cara al nou any.

 

El València ha canviat l’estil de joc, volem eixir més jugant des del darrere i pressionant més amunt. S’està treballant i poc a poc es voran més canvis.

El nostre objectiu és estar entre els quatre primers classificats i cal lluitar a mort fins al final. I ho farem. Hem de començar a sumar de tres en tres punts. Cal seguir millorant però començar a guanyar, és obvi.

He tingut la sort de jugar alguns partits, però el que val és el rendiment de l’equip. Hem de fer un pas endavant i esperem acabar 2015 amb una victòria.

El meu passat en un partit de futbol no serveix, encara que es jugue a la teua província. El Vila-real és un equip complet i difícil, però som el València i cal anar a guanyar allà.

No ho he pensat, però el més important és que tots estiguem a disposició del tècnic. És el que fa créixer l’equip per augmentar la competència.

Ens van donar un planning per treballar de forma individualitzada i unes recomanacions per mantenir-nos en forma i en el pes.