+  PRIMER EQUIP  

Infermeria buida, l’objectiu d’Anoeta

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2016

El tàndem que durant les últimes setmanes han format els servicis mèdics del VCF i el cos tècnic del Club blanquinegre, s’han marcat un objectiu que seria una gran alegria i quasi un fet insòlit durant tot el temps que portem de temporada.

El propòsit marcat abans de marxar a les festes de Nadals era buidar la infermeria per afrontar el mes de gener i la tota la carrega de partits amb tot el vestidor valencianista ja recuperat. En l’esforç de que este propòsit arribe a ser una realitat, Anoeta podria ser el primer camp en el que poder vore una convocatòria plenament formada per jugadors sans i amb descartes per decisió tècnica i no per lesió.

Este propòsit és immediat, ja que el duel davant la Reial Societat és d’este pròxim cap de setmana i es pretén que homes com Gayà, Mustafi, Enzo Pérez i Bakkali deixen d’estar apartats del grup i siguen opcions reals per a Gary Neville cada cap de setmana. Entre cotons continuarà Soso Feghouli el qual regressarà en 10 dies, tal i com va confirmar Gary Neville a la sala de premsa de Mestalla tot just la finalització del partit davant el Reial Madrid.

De complir-se este desig, en el qual treballen mà a mà metges del Club i tècnics, el VCF podria començar a encarar un mes de gener on la Lliga, sense comptar la Copa, es convertirà en vital per poder començar a remuntar el vol amb un calendari on s’hauria de demostrar la recuperació del vestidor per tal d’abastar altres objectius de temporada com la de ser equip de Champions a la fi de la present temporada.