La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ilaix Moriba: “Estem igual d’il·lusionats que els aficionats per la Copa”
,

Ilaix Moriba: “Estem igual d’il·lusionats que els aficionats per la Copa”

COMPARTIR

El pròxim dijous el València tindrà el partit més important de la temporada davant lAthlètic Club de Bilbao en les semifinals de la Copa del Rei. El club de la Capital del Túria està molt concentrat i espera poder donar una l’alegria a la seua afició i classificar-se per a la final. En el dia de hui, un dels nous fitxatges, Ilaix Moriba, ha parlat amb els companys de VCF Mèdia. Ilaix ha repassat l’actualitat de l’equip, del partit de Copa i de l’afció.

Estic molt content de ser ací. He vist el suport de la gent, com ens anima, i és una cosa que no es viu tots els dies. Sempre tinc la mentalitat de jugar, de donar-ho tot, i el que el míster decidisca l’acceptaré i a estar amb l’equip.

Hem d’anar allí amb el cap fred i amb tots els sentits posats en el partit. Han eliminat al Barcelona i al Madrid. Van amb tot, però nosaltres també tenim les mateixes ganes i en un partit mai saps el que pot passar.

Quan vaig veure que ens va tocar l’Athletic vaig pensar que era un equip complicat, però quan vaig veure que teníem la volta a casa vaig entendre que era una eliminatòria de tu a tu. Hem d’anar a Bilbao amb la mentalitat d’anar per ells, d’anar per totes, i després ací a Mestalla no parar de córrer i tirar-los arrere.

L’afició té un sentiment molt gran pel club. És molt important que afició i jugadors estiguem units pel mateix objectiu. M’ha encantat l’ambient que hi ha i no podem fallar a l’afició. La Copa del Rei és la manera més ràpida d’entrar a Europa i també és un títol que li podem donar a l’afició, que tant s’ho mereix. Nosaltres estem igual d’il·lusionats que els aficionats. Volem donar-los la Copa, que vinga ací a València i que la gaudisquen.