La millor informació del ValènciaCF en valencià

Hélder Costa i Hugo Duro ja coneixen el seu dorsal
,

Hélder Costa i Hugo Duro ja coneixen el seu dorsal

COMPARTIR
El València va incorporar ahir en forma de cessió a Hugo Duro procedent del Getafe i a Hélder Costa del Leeds United. Els dos futbolistes es ficaran a les ordres de José Bordalás una vegada hagen arribat a la ciutat de València i hagen superat el pertinent reconeixement mèdic.

Ahir els dos jugadors van ser inscrits en la lliga i com el València no disposava de més fitxes, ja que la plantilla és molt ampla degut a la falta d’eixides, els futbolistes només podien escollir entre dos dorsals.

Hugo Duro serà el dènou i Hélder Costa l’onze

El primer en arribar va ser Hugo Duro. El davanter madrileny tenia l’opció d’escollir l’onze o el dènou. Finalment, l’exjugador del Getafe s’ha decantat pel dènou i eixe serà el seu dorsal d’ací fins a final de temporada. Cal recordar que el futbolista està cedit pel Getafe i que el València té una opció de compra de quatre milions d’euros, la qual farà efectiva si Hugo Duro mostra un gran nivell.

D’altra banda, Hélder Costa va arribar al València en el límit del mercat. El jugador portugués només tenia lliure l’onze, dorsal que va deixar Rubén Sobrino ahir quan es va fer oficial el seu fitxatge pel Cadis. Per tant, Hélder Costa agafarà l’onze i serà l’encarregat de crear perill per banda.