ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja hi ha data per a l’operació de Jaume Domenech

Per Blanquinegres · 08 Maig, 2024

El porter del València CF,Jaume Doménech, va passar proves mèdiques definitives ahir, confirmant així els pitjors temors per a l’equip dirigit per Rubén Baraja.El jugador d’Almenara ha patit un trencament en el recte de la cama dreta, cosa que significa que estarà fora de competició per la resta de la temporada.

En una jugada fortuïta amb Kike García, davanter de l’Alabés, Doménech diu adeu a la temporada, en un partit on va tornar a ser titular en Lliga. Les opcions que maneja Baraja per a este final de temporada, són Mamardashvili que tornarà a l’onze titular després de completar el seu partit de sanció, Cristian Rivero que es convertirà en el segon porter i l’última opció per a suplir a Jaume Doménech serà la de pujar al porter del València Mestalla.

Comunicat mèdic

El porter del Valencia CFJaume Domènech, pateix una lesió en el tendó del recte femoral del quàdriceps de la cama dreta, patida durant el partit d’este dissabte enfront de l’Esportiu Alabés a Mestalla.

Els serveis mèdics estan avaluant diferents opcions terapèutiques per a la recuperació del portera valencianista, que seran comunicades en breu.

Ja hi ha data

Jaume Domenech passarà demà pel quiròfan per a ser intervingut. L’operació la durà a terme Ignacio Muñoz, mateix doctor que ja li va operar del creuat.