Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamon torna als entrenaments amb el València

Per Pablo Marquez · 11 Octubre, 2021

Després de tres dies de descans, el València ha tornat als entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna. El pròxim partit serà el diumenge davant el FC Barcelona en el Camp Nou. Per este motiu, José Bordalás vol preparar el partit a consciència i tornar a sumar els tres punts, després de quatre jornades sense aconseguir-lo.

Guillamon torna amb el grup

Segons ha informat Onda Deportiva València, l’entrenament ha començat amb novetats, la primera notícia ha sigut la reincorporació d’Hugo Guillamon als entrenaments. El central del València CF estava concentrat amb la selecció sub21, però com està sancionat ha abandonat la concentració per a ficar-se ja a les ordres de José Bordalás. Hugo Guillamon està sent una de les peces clau del València esta temporada i Bordalás volia recuperar-lo ja per a reforçar aspectes de cara al partit davant el Barça.

Soler, Gayà, Cheryshev i Thierry entrenen sense cap problema

Després d’estos dies de descans, Carlos Soler, Thierry Correia, José Gayà i Denis Cheryshev continuen en la dinàmica del grup i tot fa indicar que no tindran cap problema en jugar en el Camp Nou. Cheryshev és l’únic que continua entrenant amb un embenatge, però tot fa indicar que és per precaució. Amb estes recuperacions, el València recupera als seus pilars fonamentals i podrà competir en millors condicions davant tots els equips.

Piccini no s’entrena amb el grup

La mala notícia del dia l’ha protagonitzat Cristiano Piccini. El lateral italià no s’ha entrenat amb els seus companys en la sessió i ha sigut l’única absència. Piccini no aconsegueix eixa regularitat necessària per a poder entrar en una convocatòria i tornar a sentir-se futbolista.