Guillamón s’estrena com a golejador en el futbol professional

Per Josep Prats · 23 Novembre, 2020

El central de l’Eliana es va estrenar ahir com a golejador en Primera Divisió. Hugo Guillamón va fer el gol de l’empat després de cabotejar una gran centrada de Carlos Soler.

El canterà valencianista va estar molt discutit al descans, ja que va fer el penal, el qual va suposar el 2-0 als quinze minuts del partit. El jove es mostrava nerviós, i al camp, es notava.

En canvi, Guillamón no va desistir i va quallar una gran segona mitat. A part del gol, va mostrar eixa solidesa defensiva que ha mostrat durant molt de temps a les categories inferiors del VCF.

Per tant, el gol d’ahir va suposar la consolidació de Guillamón al futbol d’elit. A més a més, cal recordar que Hugo és un dels fixos en les convocatòries en les categories inferiors de la selecció espanyola.