La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guillamón parla de quan s’anunciarà la seua renovació
,

Guillamón parla de quan s’anunciarà la seua renovació

COMPARTIR

-->

El jugador del València CF, Hugo Guillamón, està actualment concentrat amb la selecció espanyola per a disputar els dos partits de la Lliga de Nacions que jugarà el combinat contra les seleccions de Suïssa i Portugal.

 

Guillamón, seleccionat per Luis Enrique com un dels possibles centrals i que obri la possibilitat al fet que el jugador puga estar a la convocatòria final del Mundial de Qatar, ha parlat amb les càmeres d’À Punt Mèdia.

El valencià ha assegurat que treballa per a anar al Mundial; no obstant això, és conscient que encara queda molt i que el primer són els partits que tenen immediatament per davant.

Sobre la renovació, el jugador no ha volgut donar una data concreta a l’anunci, però sí que ha explicat que tant el club com els seus agents treballen en aquesta possibilitat. “El meu objectiu és gaudir a València, on soc molt feliç”.

Finalment, Guillamón també ha parlat sobre el tècnic Gennaro Gattuso, de qui ha dit que estan començant a jugar cada vegada millor i que és una persona que els transmet molta confiança. “Ha sigut molt fàcil adaptar-me, perquè ha sigut molt clar amb mi”, ha matisat.

“Tant de bo estar a Qatar. Encara queda molt per al mundial i ara tenim dos partits per davant. Treballe per a això i ja es veurà”

“Em trobe còmode en les dues posicions. He jugat bastants anys de central, ara més en el mig del camp. És bo per a tots que puga ajudar en totes les posicions”

“Des del primer dia ens va explicar el que volia de cadascun de nosaltres i estem millorant i jugant cada vegada millor. En el meu cas ha sigut fàcil adaptar-me”

“No sé quan s’anunciarà. Està en mans del club i els meus agents, ells saben que és el que vull i el que han de fer. Confie plenament en ells. El meu objectiu és gaudir en el dia a dia i aconseguir tots els objectius.