Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamón i Gayà en la prellista de Luis Enrique

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

El seleccionador nacional ja ha manat la seua prellista de 55 jugadors a la FIFA. Ha preferit no fer-la oficial al contrari que altres països, encara que molts mitjans de comunicació han tingut accés a eixa prellista on no hi ha grans novetats a causa de la gran quantitat de jugadors que tenen espai en ella. La llista inclou a 55 futbolistes, dels quals només 26 formaran part finalment de l’expedició final. La prellista compta amb algunes sorpreses. La convocatòria final la farà oficial Luis Enric el pròxim 11 de novembre.

Dos dels grans noms d’esta prellista són Sergio Ramos i Iago Aspas. Tots dos futbolistes porten temps sense acudir a la selecció, però encara que els opcions són remotes, continuen estant presents en la primera cort de futbolistes que tria Luis Enrique.

En la porteria hi ha cinc noms: els tres habituals (Unai Simón, Robert Sánchez i David Raya) i dos possibles substituts: Kepa, que ha tornat a la titularitat al Chelsea, i David Soria, el portera del Getafe.

En la llista també estàn presents, com no podria ser d’altra manera, els dos jugadors del Valènca que han acudit en les últimes convocatòries de Luis Enrique. Gayà, capità del València i jugador que ha renovat està en la llista i Hugo Guillamón també es clava com un dels màxims candidats a aparèixer en la llista definitiva de Luis Enrique. Carlos Soler i Ferran Torres, antics jugadors del València, també estpan presents en ella ja que han sigut i són habitual per a Luis Enrique, tal com ha avançat El Desmarque

La llista de Luis Enrique es donarà a conéixer a partir del pròxim 11 de novembre a  les 12.30 i la podràs seguir en directe a través de Blanquinegres.com.

La Liga para, el València no

El pròxim mes es disputarà el Mundial de Qatar. Això vol dir que l’últim partit oficial del València serà el pròxim deu de novembre davant el Reial Betis i no tornarà a jugar en Lliga fins al 31 de desembre on s’enfrontarà al Vila-real.

Molts jugadors del València són internacionals i se n’aniran amb les seues seleccions per a disputar el campionat de Qatar. No obstant això, hi ha molts jugadors que es quedaran a València. L’afició es pregunta, que faran estos futbolistes? Tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, este és el pla que té el València durant l’atur del Mundial.

El pla del València

En primer lloc, després del partit davant el Betis,  els jugadors tindran set dies de vacances. Cal recordar que eixe cap de setmana hi ha ronda de Copa del Rei, però com el València va arribar a la final, ha evitar eixa ronda.

Després d’eixos dies, tornaran al treball. Per a poder arribar en un estat de forma òptim a la reanudació de la competició, el València dispararà diversos partits amistosos en Espanya i en Europa. Per tant, Gattuso podrà continuar provant coses durant este atur.

Descartada la gira en Paraguai

La Lliga havia oferit al València participar en una gira per Paraguai on anava a disputar partits amistosos. No obstant això, el València ha rebutjat esta proposta, perquè consideren que el millor és treballar en la Ciutat Esportiva de Paterna.

Tres equips faran gira

El València no ha volgut acceptar la proposta, però sí que hi hauran tres equips que se n’aniran de gira fora d’Espanya durant el Mundial. El Reial Betis disputarà diversos partits en sud-Amèrica. Mentrestant, el Vila-real i el Cadis han optat per una gira per Turquia.