ACTUALITAT  FITXATGES  

Gonçalo Guedes, molt prop de tornar a LaLiga de la mà del Vila-real

Per Joan Marc García · 07 Gener, 2024

Des de fa ja mesos, l’exfutbolista del València ha tantejat a diferents equips. És més, en el mes de desembre passat va tornar a València aprofitant l’aturada per seleccions, i a través de Thierry es va oferir per a tornar a Mestalla. El futbolista no tenia problemes a tornar a la ciutat del Túriai de fet, segons Relevo, estava boig per tornar al conjunt de Mestalla.

No obstant això, Guedes tornarà a la Comunitat Valenciana per a jugar a LaLiga, però ho farà al Vila-Real. Tal i com ha informat la font citada anteriorment, el portugués jugarà a l’Estadi de la Ceràmica fins a final de temporada i per tant, es reunirà amb vells coneguts com Marcelino o Parejo, qui van ser entrenador i capità del València quan Guedes va alçar la Copa del Rei en 2019.

Tot i que el desig del portugués era tornar a Mestalla, el València ni ha intentat fitxar a Guedes, degut a la delicada situació financera que travessa el conjunt ché, així com l’escassa inversió de Peter Lim. Guedes es sumarà així a una plantilla on hi han nombrosos ex valencianistes, com els citats Marcelino i Parejo, o Raúl Albiol i Francis Coquelin.