La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes no pot jugar més de 45 minuts seguits per ordre del club
,

Guedes no pot jugar més de 45 minuts seguits per ordre del club

COMPARTIR

En el cas que Gonçalo Guedes dispute més de 45 minuts en algun dels partits restants, el València es veurà obligat a pagar 5 milions d’euros en primes al PSG, tal com han avançat els companys de SER Depotivos. 

No obstant això, segons ha sabut Blanquinegres, l’assumpte va molt més allà, ja que va ser el propi club qui va donar l’ordre expressa a Bordalás perquè no jugara cap partit per a no tindre l’obligació de pagar els esmentats 5 milions en primes al PSG.

L’entrenador va entendre que era una qüestió que havia de tractar-se entre el club i el jugador, i una vegada es va realitzar l’esmentada gestió, Bordalás va decidir no tornar-lo a posar. més de 45 minuts. Per això enfront de l’Athletic va entrar en el terreny de joc en el minut 65 i el dimarts va entrar en el 62.

Es tracta d’una clàusula englobada en els 17 milions de variables que va negociar Peter Lim conjuntament amb el PSG i Jorge Mendes. El València, que ara mateix es troba en una situació financera molt diferent a la d’aquell llavors, prefereix prescindir de possiblement el seu millor jugadors abans que pagar els 5 milions de clàusula que obliga el contracte.