Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gonzalo Villar torna a La Liga i el València rebrà esta quantitat econòmica

Per Alex Alfaro · 13 Gener, 2023

Gonzalo Villar torna a Espanya i a la Liga Santander. El Getafe i Gonzalo Villar han arribat a un acord per a, de nou, tornar a creuar els seus camins. Els blaus i la Roma van tancar en les últimes hores la incorporació del migcampista que ha estat cedit en la Sampdoria la primera meitat de la campanya.

Gonzalo competirà al costat de coneguts com són Maksimovic, Arambarri o Aleñá i es creuarà en la plantilla amb uns altres com Algobia -al qual coneix del filial del Getafe l’any passat- o Luis Milla. Després de 16 partits i més de 700 minuts amb la Sampdoria, Gonzalo arriba al Coliseum per a donar un pas més en la seua carrera.

En cas que el Getafe executara l’opció de compra, el València rebria una quantitat pròxima als 52500 euros pel 1,5% del mecanisme de solidaritat de la FIFA per transferència internacional.

Comunicat oficial

“El Getafe Club de Futbol ha arribat a un acord amb l’AS Roma per a la cessió de Gonzalo Villar fins a final de temporada. S’inclou una opció de compra pel jugador. El migcampista militava cedit en la Sampdoria de la Sèrie A, acumulant 16 partits disputats. En la campanya 2021/22 el futbolista murcià ja va vestir la samarreta del Getafe, jugant 10 partits en els quals va donar una assistència. Format en les categories inferiors del València, va passar per l’Elx abans de fer el salt a Itàlia. És internacional absolut per la Selecció Espanyola”